Stanislav Bernard

Stanislav Bernard: Náš vlak jede do zdi

Všichni o něm vědí, že na Vysočině vaří dobré pivo. Tentokrát se ale Stanislav Bernard vtělil do své jiné oblíbené role, role praktikujícího jogína. Vyprávěl o prožitkové józe, o vzorcích z dětství a…

Za písní burčáku

Za písní burčáku

Když zavoní, je jasné, že z láhve teče burčák a že je tady vinobraní. Vydejme se za dobrým mokem, vychutnejme si jeho navinulou chuť i…

Ilustrační foto

Americký šéfkuchař vaří jen z konopí

Christopher Sayegh před dvěma lety přišel na to, jak okořenit své pokrmy a zdokonalit své kuchařské umění: tento čtyřiadvacetiletý…

Ilustrační foto

Italské bílé víno pecorino zažívá renesanci

Italské bílé víno, které poznáme podle zlatavého nádechu s jemnými olivovými nuancemi, si získává…

Perutýn ohnivý (Pterois volitans)

V boji proti perutýnům, jedovatým rybám, se je Kuba učí jíst

Pokud své nepřátele nedokážete porazit, pak je snězte! To je strategie, kterou přijala Kuba v boji…

Gastronomická zařízení v Salcburku jsou každý rok zpravidla dvakrát anonymně hodnocena auditory. Ti prověřují nejen chuť zlatého nápoje, nýbrž i jeho čepování, výdej, čistotu sklenic, úroveň prostředí, obsluhy a sestavení pivního menu.

Pivu zaslíbený Salcburk

S úctou vařeno, s láskou servírováno, s nadšením popíjeno. Takovou filozofii vyznávají v Salcburku již šest set let. Tekutou pohodu si v…

ZEN ZEN vyšel 18.07.2016

Archiv PDF Předplatné
Mobilní web